Greenfield

Greenfield installationer

Installationer i master och torn, på landsbygd och i stadsmiljö har varit en stor del av KS Connects värld ända sedan den äldre delen av vår personalstyrka började med Telecom i början av nittiotalet.

All personal har fallskyddsutbildning och mast/torn certifikat. Säkerheten kommer alltid först. Vår personalstyrka består av 100% Svensk personal.

Vi har byggt många master och torn sedan företaget startades och tillhandahåller såväl markarbete som anläggning av vägar, ansökan om elabonnemang och bygglov. Installation av teknisk utrustning som antenner och RRU’er tillhör det dagliga arbetet. Driftsättning av radiobasar och transmissionsutrustning kan vi tillhandahålla oavsett fabrikat. Vi kan erbjuda en enkel totallösning tack vare vår breda kompetensbas och välutbildade personalstyrka.

Relaterade referensobjekt

Q-Park

På uppdrag av Telenor skapade vi en repeaterlösning i Q-Parks garage Uppdragsgivare: Telenor. Q-park har platskontor längst ner i sitt [...]

IF Skadeförsäkring

Vi byggde 126 inomhusantenneri 4 byggnader för att skapa en kvalitetszon med täckning och kapacitet för Uppdragsgivare: Telenor.
KS Connect är specialister på att leverera lösningar både i befintliga miljöer och nybyggnationer. Från analys, förstudie och planering till genomförande av installation och driftsättning.

Stockholm

Göteborg

Grebbestad

Karlskoga