Offentliga miljöer

Start / LÖSNINGAR/ Offentliga miljöer

Täckning i Offentliga Miljöer

Dagens samhälle kravställer mobiltäckning i alla miljöer vi vistas i. Att erbjuda appar för att interagera med erbjudanden i butiker, navigera i olika miljöer etc. blir allt vanligare och snart är det ofrånkomligt att se över täckningen.

Vi kan erbjuda en enkel lösning för alla typer av kunder. Vi har tidigare levererat lösningar i Gallerior, livsmedelsbutiker, arenor och i många andra offentliga miljöer.

I inledningsfasen erbjuder vi dig som kund en täckningsutredning/radiomätning för att ta reda på hur täckningen för de olika operatörerna ser ut. Denna mätningen ligger även till grund för hur vi planerar ert antennsystem.

Vi tar fram en kostnadseffektiv lösning med högkvalitativa komponenter från de mest erfarna leverantörerna på marknaden. Vi arbetar oftast med antenner, kontakter och kablar från Kathrein, Exir, Draka och Eupen.

En offert lämnas med det alternativ som vi anser löser era täckningsproblem. När vi kommit överens har vi aldrig långt från ord till handling utan en installation kommer att inledas så snart pappersarbetet är klart.

Lösningen levereras ihop med ett mätprotokoll för att verifiera kvaliteten på den produkt vi levererat.

För att säkerställa kvalitet i många år framöver upprättas ett serviceavtal för att hålla antennsystemet i toppskick.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi arbetar i hela Sverige

Här nedan hittar du kontaktuppgifter till våra kontor: