Transmission

Radiolänk

Ett utmärkt sätt att leverera transmission är via radiolänk. Vår personal har erfarenhet av utrustning från Nokia, Eriksson, NEC, Huawei, Ceragon mfl. Vi har mycket lång erfarenhet och stor kunskap från radiolänkarbete och har monterat radiolänkar i master och torn, på hustak, skorstenar och pålar sedan firman startades.

Våra transmissionsspecialister jobbar ofta nära våra uppdragsgivare och kan vara en viktig resurs för operatörer och kunder då vi erbjuder en teknisk kompetens och erfarenhet som är svårslagen i braschen.

Fiber

Vi arbetar dagligen med fiberlösningar av olika slag. Vår personal har utbildning i fibersvetsning och vi kan åtaga oss allehanda uppdrag där optofiber kan komma till användning.

Idag levererar vi ofta transmission via fiber till basstationer och mellan enheter i moderna mobilbasstationer. Marknaden för optofiber växer hela tiden och vi håller oss uppdaterade och i framkant för att alltid kunna erbjuda det senaste.
KS Connect är specialister på att leverera lösningar både i befintliga miljöer och nybyggnationer. Från analys, förstudie och planering till genomförande av installation och driftsättning.

Stockholm

Göteborg

Grebbestad

Karlskoga