Ansökan – Masttekniker / Teletekniker / Fälttekniker – Karlskoga

Start / KARRIÄR

Masttekniker/ Teletekniker/ Fälttekniker

KS Connect har startat upp de första 5G projekten och kommer nu att förstärka upp organisationen med nya tekniker för att klara av de alla jobb som kommer när 5G projekten startar upp allt eftersom.

Om oss

KS Connect är ett företag som varit med i telekombranschen sedan 1998. Vi jobbar idag åt de flesta stora operatörerna i Sverige med allt från radioplanering till att bygga nya mobilmaster. Vi har genom åren varit med och byggt 2G,3G,4G och nu väntar nästa generation mobilnät ta fart, 5G. Vi har kontor i Karlskoga, Stockholm, Göteborg och Grebbestad. Huvudkontoret ligger i Karlskoga.

Om tjänsten

Till att börja med kommer du att ingå i ett team med två rutinerade tekniker med erfarenhet för att komma in i arbetet. Ni kommer att göra allt ifrån att dra kabel inne i en fastighet till att klättra i mast och hänga upp antenner. Det är stor variation på jobben och kräver att du är flexibel och kan ta stort ansvar. Resor förekommer i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som vill jobba som resetekniker. Är du driven och kreativ som person som gillar utmaningar så är du som klippt och skuren för detta jobb. Du skall gilla att jobba på hög höjd.

Krav:

– Minst 3-årig Gymnasieutbildning
– B-körkort
– Svenska/engelska i tal och skrift

Meriterande:

– Tidigare erfarenhet från telekombranschen
– Elektriker
– Mastutbildning/ van att jobba på hög höjd
– BE-Körkort
– Heta arbeten
– BAS U

Placeringsort: Karlskoga

Omfattning: Heltid (100%)

Ladda gärna hem vår integritetspolicy

Skicka ansökan

Vi arbetar i hela Sverige

Här nedan hittar du kontaktuppgifter till våra kontor: